Skovlundegård Rideklub logo

Skovlundegård Rideklub

Skovlundegård Rideklub ligger på det idylliske Lolland, omgivet af store marker og grønne skove. Her er plads til alle, store som små. Har du lysten, har vi erfaringen. Vores ridelærer, Cecilie, har mange års erfaring som rytter. Hun er uddannet pædagog, og er vant til at arbejde ud fra pædagogiske principper, hvor anerkendelse og opmuntring er en vigtig del af undervisningen.

Skovlundegård sætter altid sikkerhed først og højest. Det betyder, at alle skal kende sikkerhedsreglerne. Du finder link til reglerne herunder.
Desuden er det påkrævet, at alle bærer godkendt ridehjelm efter seneste standard, som fastsættes af Dansk Rideforbund. Er du i tvivl, om din hjelm er godkendt efter Dansk Rideforbunds standard, kan du følge linket her:

Sikkerhedsregler for Skovlundegård Rideklub

Dansk Rideforbund Standard for godkendte ridehjelme

Skovlundegårds Apollon - Avlshingst

Elmholts Lady

Rideskole

Vores rideskole er for alle, der vil lære at ride - uanset om du er 2 år eller 99. Vi har flere hold, og der er altid et, som passer præcis til dine behov. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt

"Jeg elsker at være på Skovlundegård, for jeg føler mig hjemme. Der er altid hyggeligt og der er altid andre at snakke med."

- Rideskoleelev, 13 år.

Månedens pony/hest

Vi kårer en pony/hest hver måned som månedens yndling. Vinderen får billeder af pony/hest her på hjemmesiden, samt et lille citat om, hvorfor det er denne måneds vinder. Billeder indsendes på nedenstående mail.

Billede - Hest kigger