Skovlundegård Rideklub logo

Om Skovlundegård Rideklub

Skovlundegård Rideklub blev stiftet i juli 1999 og pt er der 120 medlemmer. Bestyrelsen bliver valgt på demokratisk vis ved en generalforsamling og består af 9 medlemmer:

- Formand
- Næstformand
- Kasserer
- 4 bestyrelsesmedlemmer
- 2 suppleanter

Bestyrelsen arbejder på frivillig basis med at planlægge alle typer af arrangementer og stævner og de gør det med ildhu og glæde. Mottoet for Skovlundegård er: "Der skal være plads til alle." Og netop det motto er omdrejningspunktet når vi omgås hinanden, planlægger og udfører arrangementer.

Hest sover
Heste spiser

Rideskolen

Rideskolen har en super dygtig ridelærer, Cecilie Nymann Hansen. Hun har mange års erfaring som rytter, både fra træning og stævner, og hun er stadig aktiv på stævnepladserne.

Cecilie er uddannet pædagog og er vant til at arbejde ud fra pædagogisk anerkendende principper, så ingen føler sig overset eller dårligt behandlet i ridetimerne.

Hun får altid hjælp af de søde passere, som gerne giver en hjælpende hånd. Passerne har enten part på eller ejer selv hest/pony og er vant til at omgås både dyr og mennesker. Du vil derfor altid have en som passer på dig, når du rider.

Ann Grønlund Hansen er rideklubbens anden ridelærer. Hun har en 25 års erfaring som dressurrytter og underviser voksenhold. Ann har undervist i 19 år på Skovlundegård og i undervisningen lægger hun vægt på rytters opstilling og det gode samarbejde med hest og rytter.

Rideskolelærer Cecilie Nymann Hansen
Ridelærer Ann Grønlund Hansen